.

Om Mig


Jag heter Angelica Jonefelt jag bor i Mellerud med min sambo Martin och min dotter Sally. Jag är utbildad hundinstruktör och kvalificerad djurskötare. På gården bor även ett helt gäng med djur. Jag har två hästar, en som heter Peggy och är ett nordsvenskt sto född 2000 och den andra heter Freja och är en Shetlandsponny född 2000.  Jag har en katt som heter Lille Hebbe och naturligtvis har jag hundar också. Den 22/2-2013 var jag och min mor nere i Vissefjärda (Emmaboda) och hämtade en liten 6 månaders tik som är en blandning mellan Jack Russel och Russkiy Toy, vi har döpt henne till Chica.

 

Mitt djurintresse har varit stort sen jag var liten och när vi äntligen skaffade hundarna Alva och Elina var jag inte sen med att börja träna hund.

 

 

Chica
Chica är min lilla ögonsten som vill vara med på allt. Älskar nya hundar och tackar inte nej till lite lek. Jag letade länge efter denna lilla råtta och bättre kunde det nog inte bli, arbets glad och soffpotatis i samma hund. Kanon. 

 

Zera
Zera är vår lilla valp som jag och min mor hämtade i Karlstad vecka 30. Ja vad ska man säga om denna lilla tjej, ja jag ville ju ha en hund att jobba med och det har jag fått...... HA HA HA. Mina planer med henne är att vi ska tävla i både Rallylydnad och Freestyle precis som jag gör med Chica och det tror jag att hon blir helt perfekt till.... hoppas jag   ; )

 
Hunderfarenhet

Jag var aktiv inom Färgelanda Brukshundsklubb genom att hålla kurser samt tävlade för klubben. Utbildade mig ganska snart till instruktör och tycker det är mycket roligt att hålla egna kurser. Har nu hållit kurser i snart 16 år och tycker fortfarande att det är jättekul.

 

År 2008 gick jag en rallylydnadsinstruktörsutbildning och håller nu egna kurser i Rallylydnad. Har även gått en kurs i fördjupad raskunskap som jag har haft mycket nytta av i mitt arbete med hundar.

 

För snart 8  år sen utbilda jag mig inom pälsvård och tycker det är mycket roligt att frisera hundar. Så förutom kurserna, så klipper jag hundar och tar även emot hundar för inakordering här hemma.

Mina utbildningar 

Kvalificerad djurskötare

Instruktörsutbildning

Första Hjälpen för hund

Fördjupad raskunskap
Rallylydnadsinstruktör

Pälsvård

Rallylydnadsskrivare

Rallylydnadssekreterare

Freestyleinstruktör del 1 & 2

Tävlingsledare i Freestyle

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)