.

Aktiveringspromenader med passivitetsträning

 

vi går en promenad på ca 1 timmar där ni får tips och träna på olika aktiviteter som man kan kan göra tillsammans med sin hund under den vanliga promenaden. Samtidigt som vi gör detta, får du och din hund en trevlig promenad tillsammans med andra likasinnade.

Aktiveringspromenaderna kommer att vara både i skogen och i stan så ha koll i kalendern vart vi ska mötas.

I skogen tar vi hjälp av allt det naturen har att erbjuda med stockar och stenar. Vi testar olika balansövningar, letar godis på spännande ställen mm.

Inne i stan passar vi på att utnyttja omgivningen som hinderbana i olika avseedenden. Vi gör olika balansövningar, testar att gå på olika typer av gallerunderlag och mycket annat. Självklart blir det även en hel del olika möten med både hundar, människor olika fordon. För en hund som bor på landet är det ett ypperligt tillfälle att uppleva nya intryck och för hunden som redan bor i stan är det istället en kanon chans att se nya möjligheter i en kanske annars känd miljö.

När vi gått färdigt promenaden och kommit tillbaka till bilarna har vi passivitetsträning i grupp och här finns det möjlighet att äta medtagen fika om man så vill. Passivitetsträningen är ca 30 min.

Pris: 180 kr/hund/gång
Betala smidigt med Swish

Ta med:
Fika (frivilligt)
Något för dig att sitta på.
Något för hunden att ligga på.
Massa gott hundgodis.
Vanligt koppel. Flexikopplet får stanna hemma.
Vatten + Skål
Bajspåsar

 

Här nedan hittar du information om när promenaderna är och vart.

 

Anmäl dig till promenaderna här.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)